Tour d' Brocante

markt frankrijk

Welcome to France.

Maison de Charme neemt u mee langs leuke marktjes, brocante-winkeltjes en Vide-Greniers in de Haut Marne / Vogezen. Wij struinen al jaren op de brocante markten en vide greniers in Frankrijk, hierdoor weten wij welke markten en handelaren leuk zijn om te bezoeken. Wij gaan er samen met u op uit om deze markten te bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om zelf er op uit te gaan.

Prijzen 2024,

Voor deze 4 daagse Tour d’ Brocante arrangement betaald u € 495,-per persoon (op basis van half pension).

Wat u kunt verwachten:

Dag 1: Bij aankomst na 16.00 uur komt u als deelnemer aan bij onze woning in Frankrijk. Samen met onze ander gasten schuift u aan voor een borrel en kleine versnapering, aansluitend in de avond een maaltijd.   

Dag 2: na het ontbijt gaan we gezamenlijk op pad langs leuke brocante adresjes 

Dag 3 & 4: idem als dag 2

Dag 4:  is de laatste dag van de tour. Op deze dag gaan we op jacht bij de Vide Greniers. Dit kan zijn dat we één grote markt bezoeken of meerdere kleine markten. De middag kan worden afgesloten met een lunch. Na de lunch gaat u weer richting Nederland. Vertrektijd 15.00 uur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

IMG_3075
picture-3
Vide Grenierd
picture-4
picture-3
Sfeer4

Het arrangement is op basis van half pension. Wij berekenen € 7,50 aan administratie kosten. Aanbetaling van 40 % van de totale boekingssom. Restant van de hoofdsom dient uiterlijk een week voor boekings datum bij ons zijn bijgeschreven

Heeft u interesse neem dan contact met ons op voor de datums waneer de reizen gaan plaats vinden. 

interesse in een brocante tour

Heeft u interesse in een brocante toer en u wilt meer informatie hierover ontvangen dan kunt u een een mail sturen naar info@ maison-de-charme-haute-marne.nl