Maison de Charme

Onze notaris woning aan de maasvallei

Prachtig uitzichtpunt in een groene omgeving

Bourmont ligt op een rotspunt boven de vallei van de Maas, op de grens van de Champagne en Lotharingen. Door de ligging biedt het fantastische vergezichten over de groene, bosrijke omgeving. Het mooie dorp is heel bijzonder met zijn twee kerken en aparte woningen binnen de middeleeuwse muren. De schoonheid van de ruwe steen in combinatie met de natuurtinten van de terrasvormige parken en tuinen nodigt uit tot een wandeling door de stille straatjes. Onze Notariswoning is gebouwd rond 1870 en heeft 13 vertrekken. Alle authentieke details zijn nog aanwezig of door ons gerenoveerd of aangebracht. Wilt overnachten in een statig huis met de charme van lang vervlogen tijden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

WIFI
1 Bathroom
3 Bedden
1-6 People
Breakfast
keuken

Slaapkamers

Blauwe kamer grand est haut Marne

Chambre Bleue

De blauwe kamer is onze kleine tweepersoons kamer die je bereikt via de gele kamer en die grenst aan de gezamenlijke badkamer. Vanuit deze kamer heb je aan 2 zijden uitzicht over de oude straatjes.

Rode kamer grand est haut Marne

Chambre Rose

De roze kamer is een mooie tweepersoons kamer met eigen trapopgang. Deze kamer grenst direct aan de gezamenlijke badkamer die bij gebruik afgesloten kan worden voor de gebruikers van de Familiekamer/blauwe kamer. Deze kamer ligt aan de achterzijde van de woning met uitzicht over de vallei.

Slaapkamer

Chambre Jaune

De gele kamer is onze grote tweepersoons kamer die grenst aan de kleine blauwe kamer met doorloop naar de gezamenlijke badkamer. Deze kamer is zeer geschikt als familiekamer evt. met plaatsing van een bij ons aanwezig babybedje. De grote ramen geven uitzicht op de oude kerk en het renaissancehuis.